Të pa depiluara dhe me disa kilogramë më shumë, gratë që na tregojnë se bukuria nuk ka standarde


Tani që rrjetet sociale janë shumë të përhapura, vajzat bom*bardohen vazhdimisht me imazhe se si duhet të duket trupi perfekt. Gratë postojnë në rrjet foto ku shfaqen elegante, pa strija, pa celulit. E duket se këto janë disa nga standardet jorealiste që supozohet t’i përmbahen të gjitha.


Por për fat të mirë, gratë mund të ndjekin edhe shembullin e atyre që hoqën dorë nga këto standarde të idealit të bukurisë, që ndonjëherë nuk janë të arritshme për të gjitha.
Tani ato përqendrohen vetëm në ndjenjën e të qenurit mirë dhe të ndihen mirë me trupin e tyre. “Bright Side” ka publikuar disa imazhe ku disa prej tyre shfaqen me disa kilogramë më shumë, të tjera të pa depiluara apo edhe me strija e celulit.