Tashmë mund të zgjedhësh mënyrën si do të ek*zekutohesh, shteti amerikan shton dhe skuadrën e pu*shkatimit

Dhoma e Përfaqësuesve në Karolinën e Jugut votoi të mërkurën ligjin që shton skuadrën e pu*shkatimit në metodat e shtetit për ek*zekutimin e të dënuarve me vd*ekje, për shkak të mungesave që ishin hasur me furnizimin me injeksionet vd*ekjeprurëse.

Baby Boo

Ligji i miratuar me 66 vota pro dhe 43 kundër gjithashtu parashikon që të dënuarit me vd*ekje mund të zgjedhin vetë mënyrën se si duan të ek*zekutohen; me pu*shkatim, karrige elektrike apo injeksion (nëse është e mundur).
Karolina e Jugut është një ndër 9 shtetet amerikane që përdorin ende karrigen elektrike për ek*zekutimet dhe do të bëhet një ndër katër shtetet e tjera që lejon dhe skuadrat e pu*shkatimit.