Tarifa për “Rrugën e Kombit”, Forcat Speciale zbarkojnë në Kukës

Këtë të hënë nis zyrtarisht pagesa e tarifës për “Rrugën e Kombit”.

Por postimet e shumta të qytetarëve kuksianë në rrjetet sociale, ku bëjnë thirrje për revoltë kanë bërë që Policia e Tiranës dhe Forca të shumta Speciale të zbarkojnë në Kukës.

Në rast se qytetarët do të përshkallëzojnë protestën e orës 11:00, qytetarët do të bllokohen nga policia në urën mbi lumin Drin.

Baby Boo