Taravari tregon se për cilat komuna do të luftojnë në zgjedhjet lokale

Kreu i Gostivarit, Arben Taravari ka thënë se në zgjedhjet e ardhshme lokale që do të mbahen, koalicioni ASH-AAA do të luf*tojë për fitore në tre komunat më të mëdhaja si Struga, Kërçova dhe Tetova.

Taravari u shpreh i bindur se koalicioni zgjedhjet i fiton bindshëm në Gostivarë, Çair, Studeniçan dhe disa komuna tjera.

Baby Boo