Taravari tregon detajet për gjendjen e Selës


Të respektuar gazetarë dhe qytetarë!
Gjatë ditës së djeshme kryetarit të partisë sonë, z.Ziadin Sela, janë shfaqur dhimbje në kraharor të cilat e kanë bërë t’i drejtohet në Klinikën Universitare të Kardiologjisë në Shkup.

Pas të gjitha ekzaminimeve të kryera ai rezulton të gëzojë shëndet të plotë dhe gjendja e tij është stabile. Kryetari Sela brenda ditës së sotme apo nesërme do të kthehet në shtëpi dhe menjëherë do të vazhdojë me aktivitetet e përditshme.

Faleminderit për interesin dhe kujdesin tuaj!
Qofshi mirë!

https://www.facebook.com/arben.taravari/posts/10224529302881140

Baby Boo