Taravari: “Sharja në rrjete sociale tregon inferioritet intelektual”

Zemërimi, sharja, ofendimi e mllefi në rrjetet sociale është tregues i nevojave të paplotësuara, i një inferioriteti intelektual dhe kulturor.

Arben Taravari
***

Бесот, пцуењето, навредите и гневот на социјалните мрежи е показател за неисполнети потреби, за интелектуална и културна инфериорност.

Baby Boo