Taravari: Rrez*ikojmë të kthehet vendi në kasa*phane

Arben Travari:

Me rritjen e numrit të të infektuarëve, me rritjen e numrit të vik*timave nga COVID-19, është vërtetuar qartë se situata ka dalë jashtë kontrollit!

Baby Boo

Apeloj drejt të gjithë autoriteteve përgjegjëse që të ndryshojnë menjëherë qasjen ndaj pandemisë pasi rrezikojmë që vendi ynë të kthehet në një kah*saphane vde*kjesh dhe infektimesh ku nuk do të shpëtojë askush…as ata që mendojnë se janë “të pav*dekshëm”!

#33.5%