Taravari paralajmëron prot*esta, mesazhi do jetë: Mjaft më me mbushje kutish

Aleanca për shqiptarët dhe Alternativa do të zhvillojë një marshim prot*estues me mesazhin “Mjafton më” në mënyrë që të shprehin revoltën e tyre kundër abuz*imit të votave dhe mbushjeve të kutive të votimit njoftoi Sekretari i Përgjithshëm i ASH, Arben Taravari.

Baby Boo

Prot*esta do të zhvillohet të hënën dhe do të fillojë nga Cairi dhe është planifikuar të përfundojë përpara zyrës së BE në Shkup dhe përpara Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve.
– Në shekullin XXI keni një parti politike që është duke mbushur ende kuti. Mesazhi do të jetë mjaft tashmë me mbushjen e kutive. Lërini njerëzit të votojnë vetë, të shprehin vendosmërinë dhe vullnetin e tyre politik. Mos abu*zoni me votat dhe mos votoni disa herë tha Arben Taravari.