Taravari: Nga buxheti i komunës tonë do të ndajmë nga 1 mijë euro per familjet e vi*ktimavë në Tetovë


Si Komunë fqinje por sidomos si njerëz që jemi tr*onditur nga tr*agjedia e Tetovës, sot përmes Këshillit komunal, ndamë nga Buxheti ynë nga një mijë euro për çdo familje të cilët para dy ditësh humbën më të dashurit e tyre.

Falenderoj të gjithë këshilltarët për solidarizimin e treguar, të cilët pos që mbështetën unanimisht propozimin tim, bashkë me mua dhe ata dhuruan një pagë nga ajo që marrin si këshilltarë.
Zoti ua lehtësoftë dhimbjen famijarëve të goditur nga kjo tr*agjedi…