Taravari: Në zgjedhjet lokale jemi favorit absolut, e dimë prapavijën e platformës së re politike të Bashkimit Demokratik për Integrim

Kryetari i komunës së Gostivarit dhe sekretari i përgjithshëm i ASH-së, Arben Taravari, në emisionin “Intervista” në News-Tv përballë gazetarit Reshat Ibraimi ka folur për zgjedhjet e ardhshme lokale që do të mbahen në muajin tetor.

Baby Boo

të këtij viti dhe pritshmëritë në këtë cikël zgjedhor, agjendën politike, gjasat që të ketë zgjedhje parlamentare dhe lokale bashkë, platformen e re politike të Bashkimit Demokratik për Integrim, kundërkandidatin e tij për kreun e komunës Nevzat Bejta e të tjerë.

Restorant Lumare