Taravari: Jam i lumtur që kam mbështetjen e djalit të Arbën Xhaferit dhe Feta Alimit


Taravari ka dalë me njê njoftim në facebook ku ka shkruar se e mbështet djali i Arbën Xhaferit dhe Feta Alimi.

“Jam i lumtur që sot publikisht të kem mbështetjen e Ilir Xhaferit, djalin e mikut tim të paharruar dhe Udhëheqësit Tonë Shpirtëror dhe Ideologjik Arbën Xhaferi!
Po ashtu jam i lumtur që me ne është edhe Feta Halimi, miku besnik që nuk ndërron dhe nuk harron.
NDRYSHIMI FILLOI!”, ka shkruar Taravari

Baby Boo