“Taravari e ka gjithë koaliconin VLEN pas vetes” – Kasami: BDI në dilemë të qëndrojë ose jo mbrapa Bujarit


I ftuar në ClickPlus, Bilall Kasami tha se kandidati për president nga VLEN, Arben Taravari ka mbështetjen e të gjithë koalicionit gjë që nuk e sheh te kundërkandidati Bujar Osmani.

Kasami tha se Bujar Osmani edhe kur u kandidua për president nuk ishte prezent, edhe tani në disa raste merr pjesë në tubime i vetëm lë të nënkuptoj se BDI është ende në dilema për kandidaturën e tij.

Tutje tha se sa i përket kampanjës se koalicionit VLEN, ka një entuziazëm të fuqishëm dhe njerëzit po e shprehin edhe me prezencë të tyre.

“Të dy kandidatët janë, ajo që shihet janë në kampanjë, në vizitë dhe promovim të programit të tyre presidenciale por ajo qe mund të vërehet që në fillim të kampanjës, shihet që kemi dy opsione, qasje të kampanjës. Kemi një të Arben Taravarit të cilin e përkrah koalicioni VLEN ku qëndron mbrapa gjithë koalicioni dhe kemi në anën tjetër Bujar Osmanin, që nga promovimi i tij që e bënë në mungesë të tij, dhe vazhdon, BDI sikur janë me dilema, të jenë me ka krejt mbrapa Bujar Osmanit apo nuk janë dhe kjo po vërehet. Diku është Aliu diku nuk është diku është dikush tjetër, diku është Bujari vetë”, tha Kasami.