Taravari: Baba Tigri, përveç shteteve ka filluar ti ngatëron edhe numrat


Taravari i kthen Nevzat Bejtës përgjigje me një status në rrjetin social facebook:

Borxhi i komunës së Gostivarit me 2.11.2017, ditën që e mora detyrën e kryetarit të komunës ka qenë gati se 2 milion euro, dhe për 4-5 muaj kanë ardhur edhe gati se 1 milon euro borxhe të pafaturuara nga mandati 2013-17.

Baba Tigri, përveç shteteve ka filluar ti ngatërron edhe numrat

Baba hajde 2025 në zgjedhje, të kërkojnë qytetarët.