Tanushë: U bë rivarrimi i dëshmorit të kombit Zahir Xhaferi – “Haxhi Baba”

Sot në fshatin Tanushë në Karadakun e Shkupit, u bë rivarrimi i eshtrave të dëshmorit të kombit Zahir Xhaferi i njohur me nofkën “Haxhi Baba”, percjell Fakte. Në rivarrim morrën pjesë një numër i madh bashkëveprimtarë nga vendi dhe më gjërë.

Baby Boo Tinex

Zahir Xhaferi ra dëshmorë në luftën e vitit 2001, mes UÇK-së dhe forcave shtetërore maqedonase./FAKTE

Restorant Lumare