Talat Xhaferi dhe Izet Mexhiti takojnë në Shkup Ramush e Daut Haradinajn


“Sot, bashke me kryetarin e Kuvendit z. Xhaferi dhe afaristin e dalluar Arsim Papraniku kishim nderin te mirepresim vellezerit Haradinaj ne Shkup, familje qe vecohet per kontributin e larte patriotik ne Kosove dhe me gjere”. ka shkruar Mexhiti në facebook.

Baby Boo