Talat Xhaferi dënon huliganizmin, dhunën dhe nxitjen e urrejtjes (VIDEO)

Kryeparlamentari, Talat Xhaferi përmes rrjeteve sociale ka shpërndarë pamje nga dëmtimet e objektit të Parlamentit si pasojë e protestave të dhunshme gjatë mbrëmjes së djeshme. Xhaferi thotë se dënon ashpër huliganizmin, dhunën dhe nxitjen e urrejtjes. “Pasojat nga sjellja e mbrëmshme е egërsuar para Kuvendit. Pranoj dhe mbështes të drejtën e secilit në protestë, të shprehjes së qëndrimit. Vazhdimisht dhe fuqishëm e dënoj huliganizmin, dhunën, nxitjen e urrejtjes sepse ato nuk janë zgjidhja”, shkruan Xhaferi.
https://www.facebook.com/talatxhaferi/posts/pfbid0ZJurRZusAVtNFwyv86vPjnSAKAd7aiW89U5bkJmQyeDro3G1SfzoSnczyLT7p9mLl

Baby Boo