Takimi emocional mes babait dhe djalit që nuk ishin parë qe 57 vjet (VIDEO)

Këtë fundjavë ndodhi një takim emocional midis një babai dhe një djali që nuk e kanë parë njëri-tjetrin për 57 vjet.
Richard McCleary për herë të fundit e pa djalin e tij Jimmy kur ai ishte ende një fëmijë, dhe më pas ai e dha fëmijën e vogël për birësim dhe të gjitha gjurmët e tij ishin të humbura.

Baby Boo

“E mbajta dy herë. Kishte një boshllëk në zemrën time për 57 vjet”, tha Richard.
Kur u rrit, Jimmy vendosi të përpiqej të gjente prindërit e tij biologjikë dhe bëri një test të ADN-së duke mos ditur që Richard kishte bërë të njëjtën gjë.

Kur u zbuluan se ishin të lidhur, doli se babai dhe djali jetojnë vetëm 30 minuta me makinë larg, në Karolinën e Jugut, raporton ABC News.
Pas një takimi të parë emocional, ata vendosën të kalonin ca kohë së bashku për t’u njohur me njëri-tjetrin dhe për të kompensuar një pjesë të kohës së humbur.

https://www.facebook.com/ABCNews/videos/143156814372115/