Tahiri në mbrojtje të Kurtit: E di mirë se ku ia ka vendosur pikën kësaj pune!


Ish-deputeti i Kuvendit, Labinot Tahiri i ka dal në mbrojtje kryeministrin, Albin Kurti, rreth situatës së fundit të krijuar në veri.
Sipas tij, Kurti është ai që vepron. “… para 4 dite veproi në të mirën e Kosovës, për qytetarët e Kosovês”, ka shkruar Tahiri në Facebook.

Postimi i plotë:
Mirëdita Kosovë!
O njerëz të dashur, mos u shqetsoni dhe mos e mësoni kryeministrin se si me veprua në këto rrethana, se PUNËT e mdha për SHTETIN E KOMBIN bëhen në heshtje dhe me kohë…!

Pra, kryeministri e di mirë se ku i’a ka vendosur pikën kësaj pune! Ne nuk e kemi mundesinë që nga facebooku ta ndryshojmë gjendjen e një populli apo gjendjen e njê shteti.
Gjërat ndryshohen me veprime.
Zotnia është ai që vepron dhe, para 4 dite veproi në të mirën e Kosovës, për qytetarët e Kosovês.

Kryeministër, vazhdo me bindjet që ke për të mirën e Kosovës, se siq të kupton Zoti të kupton edhe populli.
Pasi që jam lypsarë e shërbëtorë për qindra raste në ndihmë të qytetarêve tanë, mê takon që edhe të mbrojë njerëzit që mundohen të punojnë për Kosovë e për shqiptarë.
Me dashuri për të gjithë, Labi Kosovë e Shqipërisë.