Sytë e djalit të Afërdita Demakut çmendin vajzat e reja

Afërdita Demaku është këngëtarja e njohur e muzikës popullore, që e ka transformuar dukshëm pamjen e jashtme.
Ndërkohë, edhe femijët e këngëtares janë në botën e muzikës dhe po përpiqen ta kapin suksesin, shkruan “Kosovarja”.

Baby Boo

Ky është Pimi, djali i vetëm i këngëtares, i cili gjjthashtu ka nisur të merret me muzikë dhe pretendon karrierë në këtë fushë.

Ai është i pashëm, e sytë e tij janë pikë e dobët për vajzat e reja.

Restorant Lumare