Super çmime për frigorifera për pasticeri, burektore dhe markete! (FOTO)

Nëse jeni duke kërkuar frigorifera për pasticeri, burektore e markete por jo vetëm këto, shumë më tepër do të gjeni tek Frigo Sheki!

Baby Boo

Frigoriferët me dyer speciale, vitrina vertikale me mbyllje super moderne dhe mehanizëm të teknologjisë së fundit të cilët kursejnë energji dhe arrijnë ftohjen maksimale!
Juve duhet të kërkoni në numrin e telefonit: 070-504-640 dhe të merrni më shumë informacione si dhe të bëni porosinë tuaj!
Më shumë fotografi mund t’shikoni këtu: