Sul*ulmohet edhe ueb faqja e MASH-it

Është hakuar ueb faqja e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës (MASH) dhe nuk është në funksion prej dje në mbrëmje thonë nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës.

Baby Boo

Nga Ministria informojnë se punohet në normalizimin e funksionimit të faqes pas su*lmit të hakerëve.

Paradite edhe Ministria e Shëndetësisë informoi se ueb faqja e tyre ka qenë poashtu cak i su*lmit të hakerëve.