Su*lmohet një person nga fshati Palaticë

ilustrim

Më datë 24.10.2021 në ora 02.00 në Njësinë e Policisë Grupçin, A.Xh.(18) nga fshati Palaticë ka raportuar se me datë 23.10.2021 rreth orës 23.30 në fshatin Palaticë ka qenë i su*lmuar fizikisht nga personat H.H. dhe B.S. të dy nga fshati e Trebosh të cilët kanë qenë bashkë me disa personave të tjerë. Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Baby Boo