Sulmohet një ish-ambasador i Maqedonisë në Shkup


Ish-ambasadori i Republikën e Maqedonisë në Hungari, është sulmuar fizikisht mbrëmë në një nga
objektet hotelierike në Shkup, shkruan Civil.mk.
Sulmin ndaj ish-ambasadorit e ka kryer një person i cili fillimisht ka filluar ta provokojë duke e
quajtur tradhëtar, e shitët emrin, dhe fyerje të ngjajshme, kurse më pas e ka goditur fortë në pjesën
e parapme të kokës.
Jo-zyrtarisht personi i cili e ka sulmuar ambasadorin thuhet të ketë qenë djalë i një ish-kryetari
komune. Sipas dëshmitarëve ai para se ta sulmojë ish-ambasadorin, e ka malltretuar dhe
shoqëruesen e tij.
Ish-ambasadori është i njohur në opinion për qëndrimet e tij në përkrahje të referendumit

Baby Boo