Su*lmohet fizikisht një person nga Gostivari

Mbrëmë , 20 minuta pas mesnate, 32-vjeçari R.F. (32) nga Gostivari në SPB Tetovë ka raportuar se në shtëpinë e tij në Gostivar, për shkak të keqkuptimet familjar, kishte qenë i su*lmuar fizikisht nga personi R.B. (39) dhe motra e tij R.B. (48).
Dy të raportuar rreth orës 23:50 në rrugën e ,,Ilindenit“ në Gostivar janë pr*ivuar nga liria dhe pas pastrimit dhe dokumentimit të çështjes, do të përgaditen parashtresa adekuate.

Baby Boo