Sulmohet fizikisht një mjek në Klinikën e Tetovës

Policia ka ndërhyrë pasi një mjek nga Spitali Klinik i Tetovës ka raportuar se është sulmuar nga një pacient 32-vjeçar. Incidenti ka ndodhur gjatë ditës së djeshme pas çka pacienti është shtrirë në një institucion shëndetësorë në Shkup.

Baby Boo

“Në orën 8:25 të mëngjesit, një mjek 47-vjeçar nga Spitali Klinik i Tetovës në SPB-Tetovë ka raportuar se është sulmuar fizikisht në Repartin e Psikiatrisë nga pacienti 32-vjeçar K.I. nga Bogovinja e Tetovës. Pacienti është qetësuar dhe është shtruar në një spital në Shkup”, thonë nga SPB-Tetovë.