Sulmohet fizikisht nga dhëndri një banor nga Negotina e Pollogut


Dje rreth orës 15:30, personi N.J. (56) nga Negotina e Pollogut në SPB Tetovë ka raportuar se një ditë më parë rreth orës 21.00 në Toplicë të Gostivarit kishte qenë i sulmuar fizikisht nga dhëndri i tij S.R. (23) dhe nga një person tjetër nga Dobërdolli i Gostivarit. Rasti është pastruar dhe dokumentuar plotësisht dhe kundër personit S.R. Do të përgaditet parashtresë adekuate sipas Ligjit për kundërvajtjet kundër rendit dhe qetësis publike.