Su*lmohet fizikisht 44 vjeçari nga Tetova


Dje (14-shtator) në orën 16:20 minuta, personi S.Z. (44) nga Shеmshova e Tetovës në SPB Tetovë ka raportuar se dhjetë minuta më herët në kompaninë e tij në Jegunovcë ka qenë i s*ulmuar fizikisht nga personi A.M. (27) nga Reçica e Vogël e Tetovës, për shkak të marrëdhënieve të tyre të pazgjidhura të biznesit.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.