Su*lmohet fizikisht 41 vjeçarja nga Koçani, i marrin paratë dhe telefonin

Dje në ora 16:10, një grua 41 vjeçare nga Koçani, me qëndrim të përkohshëm në Gostivar, në SPB Tetovë ka raportuar se bashkëshorti i saj i pamartuar R.H. rreth orës 14.00 e ka su*lmuar fizikisht dhe i kishte marrë paratë dhe celularin. Po merren masa për zbardhjen e rastit.

Baby Boo