Su*lmohen gazetarët shqiptarë te “Higjiena Komunale” në Shkup (VIDEO)

38 personave u është ndërpre kontrata nga Drejtoria e Higjienës Komunale ne Shkup. Mediat shkuan për të marrë përgjigje për arsyen e largimit të tyre, por gazetarët u pritën në mënyrë aspak të hijëshme. Nga videoja e publikuar, shihet se si një e punësuar në këtë institucion su*lmon gazetarin dhe tenton t’ia merr telefonin nga dora. Në pamundesi për ta bërë një gjë të tillë, ajo urdhëron sigurimin që gazetarëve tu kon*fiskohet telefoni.

Baby Boo

Siç shkruan Tv Klan M, për rastin në fjalë drejtoresha e re e “Higjienës Komunale”, Kosana Mazneva tha se do të merren masa disciplinore ndaj të punësuarëve në fjale që shkaktuan incidentin. Sa i perket kontratave, Drejtoria e Higjienës Komunale thotë së personave qe u është ndërpre bashkepunimi është bere për arsye të mos respektimit të orarit të punës dhe që disa janë të pa nëvojshëm./KlanMacedonia/