Suharekë: Para se ta prej kurbanin, e hip në luhatëse të fëmijëve duke keq*trajtuar vetëm për ta postuar në rrjete sociale

Një veprim jo i mirë dhe duke shkelur vendimet e Bashkësisë Islame ka ndodhur në Suharekë.

Baby Shop Charli

Bashkësia Islame vendosi që për Kurban Bajram mos të bëhet therrja e kurbanit, mirëpo një qytetari nga Suhareka ka vendosur ta bëjë atë.

Ai ka th*er një kurban, madje para kësaj e ka keq*trajtuar duke e hip në luhatëse të fëmijëve dhe duke u tallur me të.

Ai e ka regjistruar këtë dhe e ka publikuar në rrjetin social Tik Tok dhe ajo tani është bërë virale në të gjitha rrjetet tjera.
KLIKO PËR VIDEON: http://video.gjirafa.com/qengji-ne-luhatese-mp4
Më poshtë keni videon:

Restorant Lumare
Sigma Doors