Sugarevski: Hapet tender i ri për subvencionimin e avio-kompanive

Në fund të muajit pritet të hapet tender për subvencionimin e avio kompanive me çmime të ulta.

Baby Boo

Ministri për Transport dhe Lidhje, Goran Sugarevski sot deklaroi se subvencionimi vazhdon dhe se angazhimi për më shumë linja, do të drejtohen kah aeroporti i Ohrit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Do të mund të paraqiten gjithë kompanitë që janë të interesuara që do të thotë se subvencionimi i kompanive me çmime të ulta do të drejtohen kah aeroporti i Ohrit, theksoi Sugarevski.

Ai nuk donte të tregojë më shumë detaje rreth kritereve në tender, por pritet që të bëhen përmirësime të modelit për subvencionim.

Këtë muaj skadon marrëveshja për subvencionim i nënshkruar me avio-kompaninë me çmim të ulët “Wizzair”.