“Subvencionet 2021”, arre*stime edhe në Gjilan


Policia në Gjilan ka arre*stuar dy persona në kuadër të op*eracionit “Subvencioni 2021” të nisur dy javë më parë anembanë Kosovës. Rastin e ka konfirmuar edhe zëdhënësi i policisë rajonale në Gjilan.

“Janë arre*stuar dy persona që lidhen me rastin e mëhershëm në va*zhdën e ke*qpërdorimeve me subvencionet e bujqësisë”, tha Hashani. Mësohet se atje janë arre*stuar një zyrtar i Drejtorisë së Bujqësisë dhe një fermer.