Studio Pranvera kremton 5 vitet e punës së mrekullushme!

Studio Pranvera emër i njohur tashmë në vendin tonë, si grimerja e cila vë në pah bukurinë femrore me anë të artiti të shminkimit!

Baby Boo

Pranvera Selamani pronarja e sallonit për Pa Censurë numëron sukseset në këto pesë vite punë dhe përkushtim maksimal, për të bërë më të mirën që vajzat/gratë të ndihen të veçanta. Selmani thotë: “Pesë vitet e punës mund t’i numëroj në sekonda punë, ngaqë vërtetë ndjehem e bekuar për talentin që më ka falur Zoti si dhe për besimin që ma japin klientet”
Studio Pranvera suksesshëm mba primatin e epitetit “grimerja më e mirë”. Ne i urojmë edhe shumë vite të suksesshme dhe punë të pandalshme!