Studimi: Meshkujt tradhtarë vozisin “Audi”

A vozitë veturë të markës “Audi” partneri juaj? Nëse po, atëherë duhet të keni kujdes të shtuar.
Një anketim i kamotshëm, i kryer nga sajti ndërmjetësues i tradhtarëve me bazë në Britani, “Illicit Encounters”, ka zbuluar se vetura Audi është më e zakonshmja tek anëtarët e vet.
Nga 800,000 anëtarë të anketuar, 22% prej meshkujve tradhtarë kanë deklaruar se vozisin Audi.

Baby Boo

Vozitësit e veturave BMW, Mercedes Benz dhe Volvo janë renditur në vendin e dytë, tretë dhe katërt, ndërkaq vozitësit e veturave Volkswagen në vendin e pestë.
Sa i përket asaj se çfarë vetura vozisin meshkujt besnikë, studimi ka konstatuar se pronarët e veturave Nissan dhe Jaguar janë më besnikët.

Restorant Lumare