Stomatologia nga Tetova, Kaltrina Beqiri pjesë e listës për deputetë në zonën 6 nga koalicioni VLEN


Stomatologia nga Tetova, Kaltrina Beqiri e punësuar në spitalin e Tetovës është pjesë e listës për deputetë nga rradhët e koalicionit “Vlen” e 10 me rradhë në zonën 6 zgjedhore.

Kaltrina Beqiri është kryetare e forumit të gruas-dega Tetovë e Lëvizjes Besa. Beqiri gjithashtu një periudhë ka ushtruar funksionin e drejtoreshës në Agjencinë për Cilësi dhe Akreditim të Institucioneve Shëndetësore.

Baby Boo