Stoltenberg dhe Shekerinska në stërvitje demonstrative të ARM-së në kazermën “Ilinden”

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg dhe ministrja e Mbrojtjes Radmila Shekerinska sot pasdite po ndjekin stërvitje demonstrative të pjesëtarëve të forcave speciale të ARM-së në kazermat Ilinden.

Baby Boo

Pas stërvitjes, parashikohen deklarata për mediat nga Stoltenberg dhe Shekerinska.