Stevo Pendarovski tallet me shqiptarët, ju uron Ditën e Alfabetit dokumentin vetëm në maqedonisht!

Gjuha dhe kultura janë themele të çdo populli dhe mohimi i tyre do të thotë përpjekje për të shkatërruar origjinën kombëtare. Në shekullin 21 përpjekjeve të tilla nuk u duhet hapur dera, në mënyrë që kurrë të mos triumfojnë mbi vlerat e vërteta.

Baby Boo

Të gjithë bashkëqytetarëve të mi shqiptarë ju uroj Ditën e Alfabetit, shkruan Pendarovski, teksa te gjithe tekstin e ka te shkruar ne dokument ne gjuhen maqedonase!

Restorant Lumare