S**S NË KËMBIM TË KOKAINËS, ARRESTOHEN 3 SHQIPTARË NË ITALI

Një adoleshente italiane ka shitur trupin e saj për të kënaqur dëshirat e të dashurit dhe shokut të këtij të fundit për kokainë.

Baby Boo Tinex

Shërbimet seksuale të vajzës raportohen se u janë dhënë shpërndarësve të drogës ku rezultojnë të jenë shqiptarë.

Lajmi është bërë i ditur nga mediat Italiane ku në këtë histori është ndërthurur trafikimi i drogës dhe prostitucioni.

Si rezultat janë arrestuar 5 persona, mes të cilëve 3 shqiptarë.

“Il Resto Del Carlino”, bën me dije se inicialet e dy shqiptarëve janë A.T. 34 vjeç e M.G. 46 vjeç.

Restorant Lumare