Spitali në Prilep: Shembet tavani i kirurgjisë, nuk ka të lënduar (foto)


Në spitalin e Prilepit sot është shembur tavani në hapësirat e repartit të kirurgjisë, shkruan Fakte. Sipas deklaratave të pacientëve, në momentin kur është shembur tavani, në dhomë nuk ka pasur pacient të shtrirë, por për shkaqe të sigurisë nga dhoma fqinje të sëmurit janë lëshuarnë shtëpi. Si shkak për shembjet përmendet era e fortë.

“Spitali i Prilepit është renovuar para dy vitesh. Për shkak të erërave të forta janë shkëputur mbajtëset e tavanit të lëshuar dhe ai ka rënë”- kanë thënë nga spitali.

Baby Boo