Spasovski: U vërtetua, Mijallkovi është në shtet

Ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski ka dekraruar, se fakti që i kërkuari, Sasho Mijallkov u paraqit në Prokurori Publike, tregon atë çfarë ai e tha, se Mijallkovi është brenda shtetit.

Baby Boo
Pekon Bakery

“Sipas të gjitha analizave dhe vlerësimeve konsideroj se ende ishte në shtet dhe se nuk e ka lëshuar Maqedoninë e Veriut”, tha Spasovski.
Ai në paraqitjen e tij para mediave, deklaroi se megjithatë hetimi për rastin po vijon.

Restorant Lumare