Spasovski: Nuk duhet të lejojmë që të ketë sulm ndaj policisë dhe institucioneve


Ministri për Punë të Brendshme, Oliver Spasovski deklaroi se polici e Maqedonisë ditën e diell ka qenë e sulmuar me drunj dhe pllaka prej betoni dhe ka marrë një orë kohë për të qetësuar situatën, por reagimi i tyre është si rezultat i vlerësimeve të eprorëve

“Kjo procedurë e policisë është si në libër. Këtu punonjësit e policisë kanë mbështetje të plotë dhe u bëj thirrje qytetarëve që duan të shprehin revoltën e tyre, për të protestuar në mënyrë paqësore, por nuk duhet të lejojmë që të sulmohet policia apo ndonjë institucion, në mënyrë që të mos përsëritet më 27 prill”, tha Spasovski. 

Baby Boo