Spasovski: Mijallkov së fundmi është parë duke hyrë në garazhe nëntokësore

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski në konferencën e sotme për shtyp tha se ish shefi i DSK-së, Sasho Mijallkov për herë të fundit është parë të dielën në ora 14:40 minuta duke lëvizur nga MEPSO drejt hotelit Merriot, i cili ka qenë i shoqëruar nga një femër dhe tre meshkuj pas çka kanë hyrë në parkingjet nëntokësore.

Baby Boo
Pekon Bakery

Sipas ministrit Spasovski rreth orës 15:05 është vërejtur dalje nga parkingu i tre makinave, por që nuk ka pasur mundësi që të verifikohet nëse Mijallkov ka qenë në ndonjërën prej veturave.

Restorant Lumare