Spahiu: Shqiptarët do të dëmtohen më shumë nëse dështon referendumi

Nexhmedin Spahiu, profesor universitar nga Republika e Kosovës dhe njohës i çështjeve politike në Ballkan, në një intervistë ekskluzive për Lajm TV është deklaruar, mes tjerash, edhe për momentin historik që po i vjen Maqedonisë, e që është referendum.

Sipas tij, shqiptarët nuk duhet të kenë rezerva, por duhet të bëjnë çmos, i madh i vogël, që të mos e humbin ditën e votimit në referendum.

Ai është decid se shqiptarët do të dëmtohen më shumë nëse nuk kalon referendum./PC

Baby Boo