Sot zgjidhen anëtarët e KSHZ-së

Për sot ështe caktuar konstituimi i Komisionit Shtetëror të Zgjedhjeve. Siç janë marrë vesh grupet parlamentare të shumicës dhe opozitës të përfaqësuara në Parlament, sot duhet të konstituohet Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve përbërja e të cilit do të jetë e karkaterit të përkohshme me mandat prej 6 muajsh, me detyrë të veçantë të organizojë referendumin për marrëveshjen me Grqinë.

Baby Boo

Siç është paralajmruar Qeveria më 17 korrik mund të nënshkruhet referendumi, ndërsa ai do të mbahet në fund të muajt shtator.

Restorant Lumare