Sot seancat për lëndët “Tarifa” dhe “Monstra”


Në Gjykatën Penale sot duhet të vazhdojë gjykimi për lëndën e Prokurorisë Speciale Publike “Tarifa”, ku i akuzuar është ish-drejtori i përgjithshëm i SHA “ELEM”, Dejan Boshkovski dhe dy persona tjerë.

Bëhet fjalë për akuzën për blerjen se sistemit të serverëve për përdorimin e kompanisë shtetërore “Elektranat e Maqedonisë” me vlerë prej afër katër milionë euro.

Sot duhet të vazhdojë mbajtja e seancës për lëndën e PSP-së “Monstra”, për vrasjen e në Liqenin e Smillkovcës më 12 prill 2012, ku duhet të vazhdojë riprocedurimi i video inçizimit dhe dëshmisë së të akuzuarit Haki Aziri e dhënë para Prokurorisë Publike.