Sot hapja solemne e Homax Premium, oaza e vërtetë e pajisjeve për shtëpinë tuaj!


Sot hapet oaza e vërtetë e pajisjeve për shtëpinë tuaj, vendi ku mund të gjeni gjithçka Homax Premium me një tjetër lokacion do të ofrojë kualitetin dhe shërbimin e lart, duke vazhduar traditën e deritanishme!

Që nga elementet bazike e deri tek ato dekorative gjenden të shpalosura në dy lokacionet ku është vendosur Homax! Ju gjithashtu për detajet mund të ndiqni faqen në Facebook : https://www.facebook.com/homaxmk/