Sot Gostivari humbi një sportist të njohur nga Kovid-19!


Çdo jetë e humbur nga Kovid-19, përbën një lajm të trishtë për qytetarët.
Sot Gostivari humbi një sportist të madh siç ishte Sashe Gjorgjeski, një ish hendbollist dhe kontribues i madh në zhvillimin e sportit në qytetin e Gostivarit.
Ngushëllime të sinqerta familjes.

Baby Boo