Sot do të mbahet protestë para Gjykatës së Lartë në Shkup


Shoqata për Mbrojtjen e të Drejtave Civile “No Pasaran” informon se në orën 12.30, para Gjykatës së Lartë në Shkup do të mbajë një protestë paqësore kundër “gjyqësorit kriminal dhe të korruptuar”.

Shoqata “No Pasaran” do të lexojë publikisht emrat e 44 gjyqtarëve të Gjykatës Themelore 2 dhe Apelit, të cilët, në kundërshtim me Ligjin, kanë udhëhequr gjykime dhe kanë sjell vendime që kanë dëmtuar qytetarët.

Në protestë do të kërkohet dorëheqja e personave përgjegjës dhe pranimin në Gjykatën e Lartë. /Telegrafi

Baby Boo