Sonte ora 19:00 One Hospital realizon ligjeratë nga dy gjinekologët e njohur Jegeni dhe Alili!

Sonte ora 19:00 One Hospital me dy gjinekologët e njohur, do të fillojë me ligjeratat me tema të ndryshme për shtatzanët dhe foshnjet, ku tema e parë është “Gjithçka rreth shtatëzanisë”.
Në eventin e parë i kanë 2 profesionistë me përvojë shumë vjeçare në fushën e Gjinekologjisë dhe Obstetrikës, Prim. Dr.Mendu Jegeni nga spitali jonë dhe mysafir Dr.Arian Alili.
Eventet do të realizohen sot në HOTEL MERCURE – TETOVË (Salla KAONA) në ora 19:00.
Ju mirëpresim.

Baby Boo