Sonte në Kumanovë fillon “PENA IME”

Klubi i Shkrimtarëve “Jehona e Karadakut” – Kumanovë, i fton dashamirët e artit të marrin pjesë në edicionin e parë të manifestimit multimedial në sferën e artit figurativ, poetik dhe muzikor “PENA IME – МОЕТО ПЕРО – MY PEN“.

Më 20.06.2018 (E mërkurë), ora 19:30, hapja e ekspozitës në Galerinë e Arteve në Kumanovë (përballë Gjyqit Themelor të Kumanovës).

Më 21.06.2018 (E enjte), ora 19:30, ora letrare “Pena e artë”, në sallën e kuqe të Qendrës së Kulturës “Trajko Prokopiev” në Kumanovë.

Më 22.06.2018 (E premte), ora 19:30, ora e muzikës serioze, në sallën e kuqe të Qendrës së Kulturës “Trajko Prokopiev” në Kumanovë.

Baby Boo